İSTANBUL / ESENYURT - İBB Prof Dr Sebahattin Zaim İlkokulu

Mrt

Şbt

''BE HEALTHY BE HAPPY'' isimli etwinning projemiz ile sağlıklı olmak için sağlıklı beslenmemiz gerektiğini, hangi mevsimde ne yememiz gerektiğini, yediğimiz yiyeceklerin faydalarını, vücudumuza zarar veren yiyeceklerin neler olduğunu birlikte öğreniyoruz. Hep birlikte eğlenceli etkinliklerle sağlıklı ol mutlu ol diyor, doğru beslenme alışkanlıkları kazanmayı hedefliyoruz. Katkılarından dolayı Proje yürütücüsü 3-L sınıfı öğretmenimiz Kader ÇELİK'e teşekkür ediyoruz.

Mrt

İSTANBUL AVCILAR İTFAİYESİNDEN İTFAİYE ERLERİ OKULUMUZ ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİYLE BERABER OLDU.HAYALİMDEKİ MESLEK TEMASI ETKİNLİKLERİNDE ÇOCUKLARIMIZ HOŞÇA VAKİT GEÇİRDİ VE İTFAİYE MESLEĞİNİ TANIDILAR.YANGINLARDAKİ SORUMLLUKLARINI VE YANGIN ANINDAKİ TUTUM VE DAVRANIŞLARI ÖĞRENDİLER.ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ VE İTFAİYE ERLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.